Д-р Иън Малкълм се завръща в „Джурасик свят 2“

Милионите фенове на динозавърския епос “Джурасик парк” получиха повод за празник с новината, че в поредният филм от франчайза, озаглавен “Джурасик свят 2”, ще се завърне един от най-иконичните и обичани персонажи от оригинала - д-р Иън Малкълм, изигран, разбира се, от неподражаемия Джеф Голдблум.

Д-р Малкълм беше гласът на разума, иронията и сарказма в първите два филма от поредицата - учен, който се държи и облича като рок звезда, математик и специалист по теория на хаоса.

Голдблум е един от любимците на всички зрители с отношение към динозавърската екстраваганца и никак не е изненадващо, че героят му продължава да е толкова популярен. Колко голяма ще е ролята му, тепърва ще стане ясно. Единствената допълнителна информация по темата е коментарът на продуцента Франк Маршъл: “Много съм развълнуван, че ще се завърне. Светът много се е променил, откакто Иън Малкълм посети Джурасик парк, и сега повече от всякога имаме нужда от неговата гледна точка. Той ни разказа за теорията на хаоса и беше прав.”

Подробностите от сюжета на новия филм се пазят в тайна. Звездата Крис Прат обаче обеща: “Дълбоки емоции и съспенс. Мисля, че ще бъде по-страшен, малко по-мрачен и ще продължи да се развива и да тласка историята по неочакван начин.”

Режисьор на “Джурасик свят 2” е Хуан Антонио Байона по сценарий на Колин Тревъроу и Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Хауърд, Тоби Джоунс, Джералдин Чаплин, Тед Ливайн, Джеф Голдблум.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино