Д-р Милен Врабевски подарява рок концерт на Варна

Безплатен концерт за почитателите на рока във Варна е подаръкът на д-р Милен Врабевски, който ще представи новите песни от албума си Sorcery Insidе на 14 юни във Varna Live Club. Песните, композирани от учения и филантроп, който е и почетен гражданин на града, ще бъдат представени в компанията на Vrabevski Super Band.

В бенда има имена като Стоян Янкулов-Стунджи, Боби Косатката, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов. Преди месец д-р Врабевски изнесе рок концерт в София. След Варна д-р Врабевски и Vrabevski Super Band ще представят новия албум с концерт в Русе, в MAX Club. „Публиката във Варна и Русе може да очаква пълно раздаване от страна на музикантите от бенда”- споделя авторът и продуцент д-р Милен Врабевски. – „Атмосферата в групата е изключителна. На концерта- промоция в София формацията се събра за пръв път и въпреки че никога не са свирили преди това в този формат, звучаха все едно са заедно от години. Ще се радвам, ако феновете във Варна и Русе изпитат същото музикално удоволствие, защото това е нашата задача - да носим щастие на хората” – допълва д-р Врабевски.

„Албумът “Sorcery Inside” е четвъртият пореден музикален проект на д-р Врабевски, издаден от Intelligent Music Project. Албумът, който може да се изтегли безплатно в YouTube и на сайта на Intelligent Music Project, събира разнообразни имена от световната музикална сцена - Саймън Филипс и Джоузеф Уилямс от група Toto, Ричард Грисман от River Hounds, Карл Сентънс от Nazareth, Джон Пейн от Asia. Прочутият с композициите си Саймън Филипс участва в записите на албума като перкусионист, а също така и като музикален копродуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура