Ева Лонгория казва кой е №1 в света

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 07: Actress Eva Longoria attends The Hollywood Reporter's Annual Women in Entertainment Breakfast in Los Angeles at Milk Studios on December 7, 2016 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images for The Hollywood Reporter /AFP

Кристиано Роналдо или Лионел Меси? Отговорът на вечния въпрос за последното десетилетие светът ще чуе от устата на красавицата Ева Лонгория. В понеделник вечер американската актриса ще води церемонията за футболист №1 на ФИФА за 2016 година заедно с германския промоутър Марко Шрейл.

Лонгория се прочу с участието си във филма "Отчаяни съпруги". 41-годишната хубавица бе омъжена за баскетболната звезда Тони Паркър, но го хвана в изневяра и сега е дамата на сърцето на мексиканския магнат Хосе Антонио Бастон.

Кристиано Роналдо е големият фаворит да чуе за поредния си приз. Нападателят на "Реал" вече спечели "Златната топка" на "Франс Футбол". Съперници отново са му Меси и Антоан Гризман.

Далеч по-оспорвана се очаква да бъде битката за треньор №1 на годината. Там португалецът Фернандо Сантуш излиза на сцената със спечелената европейска титла с Португалия. Но от другата страна е Зинедин Зидан, който в дебютния си сезон като старши триумфира като носител на Шампионската лига, на Суперкупата на Европа и като световен клубен шампион с "Реал".

Освен това Ева Лонгория и Марко Шрейл трябва да обявят и кои ще са идеалните 11 на футбола през 2016-а, както и кой е най-красивият гол.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят