Ева Майдел в Стамболийски: С парите от Европа подобряваме качеството на живота в по-малките общини

"Обновената поликлиника и модерният безплатен транспорт в Стамболийски са примери как в ГЕРБ правим стандарта на живот по-висок", каза по време на откриването на ремонтираната поликлиника в Стамболийски кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Ева Майдел, съобщиха от партията.

По думите й тези инвестиции не идват даром, а са резултат от работата на правителството на Бойко Борисов, усърдната работа на кметове като Георги Мараджиев и евродепутатите от ГЕРБ. "Докато в ГЕРБ поставяме бъдещето на България на първо място и инвестираме в здравеопазване, образование, транспортна инфраструктура, почти всяко управление на БСП завършва с фалит на държавата и политическа криза", каза още Майдел.

"Трябва да направим правилния избор на 26 май и да изберем хората, които знаят как да печелят парите от Европа, защото винаги са водени от интересите на българските граждани. Постигнатото от ГЕРБ и евродепутатите е видимо и може да бъде докоснато - улици, здравни заведения, паркове, площади", каза от своя страна кандидатът за евродепутат Младен Шишков, който също бе на откриването на здравното заведение в Стамболийски.

"Всички положителни промени в общини са благодарение на средствата от Европа и за да продължи започнатото, трябва да изберем №12 от бюлетината за евровота. Това е в името на по-доброто бъдеще на България и на всички българи", завърши той.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика