Евгени Димитров: „Ку-ку бенд“ не се разпада

"Ку-ку бенд" ще продължи да съществува", обяви един от най-важните членове на групата Евгени Димитров. Маестрото е категоричен, че Слави и компания няма да спират да правят музика. След като стана ясно, че шоуто на Дългия няма да продължи по Би Ти Ви, се появиха спекулации, че групата ще се разпадне, но Евгени Димитров категорично опроверга това.

"Ще продължим да работим по нови проекти. Хората ценят нашата музика", обясни Маестрото в Пловдив. В зала "Колодрум" Димитров получи награда от БГ Радио за група на годината. "Ку-ку бенд" пребори сериозна конкуренция, но с парчето си "Притури са планината" разбиха конкуренцията на пух и прах.

Членовете на "Ку-ку бенд" веднага бяха налазени от останалите музиканти. Дълъг разговор с Маестрото проведе Венци Венц. Рапърът и един от най-доверените хора на Слави обсъдиха надълго и нашироко идеи за песни.

Междувременно стана известно, че "Ку-ку бенд" работи по нов албум. Съвсем скоро се очаква Слави и компания да влязат в студиото и да запишат поредните си хитове.

Все по-усилено се говори, че Трифонов ще премине в Нова телевизия. Засега и двете страни мълчат по въпроса. Най-вероятно в края на лятото се очаква да се разбере дали Слави ще получи екранно време в някоя телевизия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл