Евгени Крусев: Затваряме за движение бул. „Христофор Колумб“ в отсечката между източната тангента и ул. „Продан Таракчиев“

От 8 юли затваряме за движение бул. „Христофор Колумб“ в отсечката между източната тангента и ул. „Продан Таракчиев“. Това каза пред журналисти заместник-кметът на София Евгени Крусев по направление транспорт и транспортни комуникации, който представи началото на работите по ремонта на бул. „Христофор Колумб“.

„Ще се извърши цялостен ремонт на тази отсечка, което включва, както изцяло нова настилка, така и изграждане на улично осветление и тротоари, каквито в момента липсват. Това е едно от най-ключовите трасета и в рамките на около месец ще бъде цялостно реновирано. Ще се работи на етапи, като е разделено на общо 5“, заяви Крусев. По думите му движението ще бъде спирано изцяло във всеки един от етапите.

„Автобусите, които се движат по булеварда – 84 и 184, няма да минават от тук, а по Източната тангента, след което ще се прави десен завой по ул. „Мими Балканска“ и съответно към Терминал 1 и 2 на летище „София“, каза още той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България