Европейски продуценти направиха хит на Дара

Песента е написана от самата изпълнителка

Музикалните продуценти и автори на песни Матс Корай и Крис Янг направиха хит на популярната български изпълнителка Дара. Поп дивата пусна днес най-новата си песен Ella Ella, която идва след суперуспешния проект Darbie, издаден през лятото.

Крис е сред създателите на някои от най-големите хитове на световноизвестни артисти като Кайли Миноуг, Род Стюард и Джейсън Деруло. Матс пък е един от най-талантливите автори на поп музика в Норвегия. Дара е съавтор на Ella Ella и сама е написала текста.

Парчето е динамично със силна мелодия, запомнящи се вокали и закачлив текст. Създадено е по време на творческия лагер за писане на песни - Sofia Songwriting Camp, реализиран по-рано тази година. „Направихме „Ella Ella“ в последния ден от Sofia Songwriting Camp. Вдъхнових се от професионализма на хората, с които имах късмета да работя. Текстът се роди много бързо и още докато го пишех, чувах мелодията в главата си. Това е едно от най-запомнящите се и любими парчета, които съм правила някога“, споделя Дара.

Видеото към песента ще излезе след седмица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица