„Еврофутбол“ гарантира спокойствие на „лъвовете“

Новата екипировка на националния отбор по футбол предизвика фурор сред феновете в социалните мрежи. Родните запалянковци здраво хвалят дизайна на фланелките и приветстват подновяването на договора на БФС с „Еврофутбол“.

„Контрактът с водещия букмейкър ще гарантира още по-голямо спокойствие за националите, на които нищо няма да липсва в кампанията за световното - заяви Йордан Лечков, първият вицепрезидент на БФС. - Преподписахме контракт за 2 плюс 2 години с „Еврофутбол“, включително за ЕВРО 2020.“

„Еврофутбол“ затвърди дългосрочната си подкрепа за родния футбол и националния отбор при обявения нов курс за националите. Появата на Петър Хубчев на селекционерския пост се свързва от много анализатори с надеждата за по-добри дни на „лъвовете“ въпреки тежката серия мачове с едни от най-неприятните за националите съперници в исторически план - Франция и Швеция.

Букмейкърът подкрепя БФС от сезон 2009/2010 г. Играчите пък приветстват „новото рамо“ от спонсора, но и афишират - няма да правят залагания, защото законът не им разрешава.

Междувременно, интересно съвпадение беляза последната тренировка на националния ни тим на „Стад дьо Франс“ в Париж. Шофьор на автобуса, който превози отбора на Петър Хубчев от хотела до стадиона, бе португалецът Едуарду. Любопитното в случая е, че той е бил зад волана на автобуса на България, който на 17 ноември 1993 г. превозил Пеневата чета от хотел „Трианон Палас“ във Версай до стадион „Парк де Пренс“.

„Дано и този път съм ви на кадем!“, с широка усмивка възкликна Едуарду вечерта преди двубоя.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ