„Еврофутбол“ дава вавни шансове за успех във вечното дерби

Футболният уикенд се очаква да бъде доста по-емоционален за феновете, тъй като след двегодишно прекъсване се завръща вечното дерби между ЦСКА и "Левски". "Еврофутбол" дава почти равни шансове за успех. Победа за "червените" е с коефициент 2.55, за "сините" - 2.45, а за равенство - 3.10. Ще вкарат ли двата отбора гол? Възможността това да се случи е със ставка 1.62, а за да няма гол/гол - 1.62.

В Англия съботният сблъсък е между "Челси" и "Лестър". Атрактивни са залозите за Първи гол/Краен изход. Шампионът да открие резултата, но в крайна сметка лондончани да спечелят двубоя е с коефициент 6.10. "Челси" да вкара първия гол в срещата, но победата да грабнат "лисиците" е със ставка 16.50. С коефициент 3.12 е оценена възможността за "хикс" при вариант Краен изход с Хендикап 0:1.

Италианският сблъсък между "Наполи" и "Рома" привлича със ставките при Точен резултат ПП/КИ. Нулево реми на почивката и 1:1 краен резултат е с коефициент 14.00. "Еврофутбол" оцени с 5.35 възможността първият гол в срещата да падне между минутите 31-40.

В неделя "Волфсбург" домакинства на сензацията "РБ Лайпциг". Сборът от головете в срещата да са 4 е със ставка 4.00. Да има под 2,5 попадения - 1.70, а за над - 1.63.

В Испания "Атлетик" (Билбао) посреща "Реал" (Сосиедад). Коефициентът за залог 0:1 точен резултат първо полувреме е 4.62. "Атлетик" да спечели втората част в двубоя е със ставка 1.89.

В понеделник пък е дербито в Англия, а един срещу друг се изправят "Ливърпул" и "Манчестър Юнайтед". Коефициентът за точен резултат 2:2 е 10.00. Според "Еврофутбол" второто полувреме ще бъде с повече голове, а това да се случи е със ставка 1.83.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ