Един загинал и шестима ранени в зверска катастрофа на пътя Варна - Добрич

Тежка катастрофа малко след полунощ в петък взе една жертва и прати шестима в болница. Инцидентът е станал по пътя Варна-Добрич, малко преди отбивката за село Зорница, съобщават от ОД на МВР във Варна. 40-годишен мъж от Добрич е загинал, общо 6 човека са в болница, като  2 жени от тях се борят за живота си.

40-годишният водач на „Пежо 406“ внезапно навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в движещ се в посока Варна автобус „Мерцедес Спринтер“. Вследствие на зверския удар шофьорът на колата е загинал на място, 42-годишната пътничка на предната седалка в лекия автомобил е настанена в болница, с фрактура на череп, има опасност за живота й. 56-годишният водач на автобус Мерцедес, който също е от Добрич, е получил фрактури на таз и десен крак и контузии на глава и гръден кош, настанен е в болница, няма опасност за живота му.

Вследствие на ПТП-то са пострадали и 4 жени от Добрич, пътнички в автобуса. 50-годишна жена е с фрактури и е с опасност за живота. Другите три пътнички - на 67, на 49 и на 59 години, също са с множество травми и контузии, настанени са в болница, но няма опасност за живота им.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право