Един тежко ранен в катастрофата край Сандански, три коли участвали в сблъсъка

Един човек е по-сериозно пострадал при катастрофата станала в неделя сутринта на главен път Е-79, в района на Сандански. Това съобщи пресцентъра на МВР. От там уточниха, че пътния инцидент е възникнал между три леки автомобила. За кратко движението в района на пътнотранспортното произшествие бе ограничено, но вече е възстановено и се осъществява нормално.

Първоначално бе съобщено, че пътнотранспортното произшествие е между два леки автомобила, но по-късно бе уточнено, че всъщност участниците в катастрофата са три автомобила. Инж. Георги Пармаков, директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Благоевград обясни, че след възникването на катастрофата към тях е бил подаден сигнал, че има нужда от екип на пожарната, който да се отзове на място.

Но след пристигането на екипа е било установено, че няма нужда от рязане на ламарини на автомобилите. При катастрофата един човек е по-сериозно пострадал. В трите автомобила е имало общо 7 пътници , едно от които дете.

Има ранени, но с леки травми.Изясняват се причините за поредното произшествие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право