Еди Мърфи ще става баща за 10-ти път

Еди Мърфи, актьорът, който навърши 57 години, очаква дете от австралийската си приятелка, актрисата Пейдж Бъчър, на 39 г., която за пръв път показа растящото си коремче в Лос Анджелис миналата седмица, пише БГНЕС.

Агентът му потвърди новината в изявление, което гласи: "Еди Мърфи и дългогодишната му приятелка Пейдж Бъчърс имат удоволствието да съобщят, че очакват второто си дете през декември".

Двамата се запознават през 2012 г. и вече са родители на двегодишна дъщеря, Изи. Комедиантът Мърфи има още 8 деца от предишни връзки, включително 29-годишен син Ерик от Полет Макнийл. Другите му деца са Брия на 28, Майлс Мичъл на 25, Шайн Одра на 23, Зола Айви на 18 и Бела Захра на 16 от бившата му съпруга Никол Мичъл Мърфи. Той също така има и 27-годишният Кристиян от Тамара Худ и 11-годишната Ейнджъл Айрис от звездата на Спайс Гърлс, Мел Би.

Актьорът, озвучил Шрек разкри, че поддържа близки връзки с децата си, които той нарече "добри хора". В интервю за Пипъл той обясни: "Аз наистина имах късмет с децата си. Наистина няма лош в групата, всички се оказаха наистина добри хора." След което добави: "Нито едно от моите деца не е като мен и всички те са напълно различни един от друг.“

Мърфи се оттегли от снимки през последните години и за последен път се появи на екран през 2016 г. в „Mr Church“. Но скоро ще се върне на екрана в нов филм за Нетфликс, в който ще изиграе чернокожата звезда Руди Рей Мур.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица