Една от основните цели на Webit e да върнем мечтите на младите хора в България, заяви Красен Кралев

Снимка: Архив

Една от основните цели на Webit e да върнем мечтите на младите хора в България. Това каза министърът на младежта и спорта Красен Кралев по време на откриването на Webit.Festivial.

Министър Кралев обясни, че целта на министерството е учениците и студентите от 16 и 26-годишна възраст да имат достъп до най-новите технологични постижения и посочи, че фестивала Webit ще стимулира това.

„Искаме младите хора да участват повече във взимането на решения и в изграждането на своето бъдеще. Защото българското общество има нужда от тяхната активна позиция и смятам, че този фестивал ще спомогне в голяма степен да станат по-инициативни и да се включат по-активно в нашия обществен живот. Една от основните цели на Webit e да върнем мечтите на младите хора в България и затова искам да уверя всички присъстващи, че моят екип е работил винаги и ще работи за това, да дадем най-добрата възможност за реализация на всички млади хора. Благодаря, че благодарение на Webit София вече не е само спортна столица на Европа, но и технологична“, коментира той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България