Ейми Шумър разкри пола на бебето си

Комедийната актриса Ейми Шумър, която се очаква да роди своето първо дете в най-скоро време, разкри в Instagram пост, че тя и съпругът й Крис Фишър очакват момче.

37-годишната актриса публикува снимка, свързана с една от социалните каузи, с които е ангажирана и едва в края й, вметна, че първата й рожба ще бъде момче.

Още новината за бременността си, Ейми сподели по много забавен начин, споделяйки колаж, на който е сложила своето лице върху това на Меган Маркъл, малко след като херцогинята обяви, че ще става майка.

От тогава насам, актрисата не спира да се шегува с това, че е бременна - свободно споделя кадри, на които повръща, както и такива, на които е чисто гола . Малко преди да обяви пола на бебето си, Ейми качи снимка на наедрялото си коремче, към която написа: "Писна ви да ме виждате бременна? Е, представете си как аз се чувствам, скапаняци!".

Хуморът определено й помага, тъй като бременността на Ейми не е никак лека - състоянието хиперемезис гравидарум (изтощително гадене и повръщане, предизвикващи силна дехидтрация) я вкара в болница още във втория триместър, като симптомите продължават и до днес.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица