Експерт по "Хюман дизайн" от Испания представя системата за личностно развитие в Търново

Алокананд Диаз дел Рио, който е директорът на испанската школа по "Хюман дизайн" /б.а. "Дизайн на човека"/ представя системата за личностно самоусъвършенстване във Велико Търново.

Специалистът, който е ученик на Ошо обясни пред журналисти, че системата е създадена през 1987 година от канадеца Робърт Алън Кракауер, приел по-късно името Ра Уру Ху. Той е създател на международно училище по "Хюман дизайн", а в момента учебните центрове от такъв тип в света са 20.

България е една от държавите с училище за изучаване на системата "Дизайн на човека".

Алокананд Диаз дел Рио от петък до неделя ще изнесе лекции в старата столица за принципите на системата и за възможността тя да обясни човешката същност.

Според Алокананд Диаз дел Рио, системата е синтез от съвременни клонове в науката и древни практики, базирани на астрологията, изследването на чакрите, съчетава астрология, квантова физика и други. Системата е част от "Ню Ейдж" - пазара, но не е духовно учение, а възможност по механичен път да бъде обяснено човешкото същество.

Един от аспектите на системата е създаването на индивидуална карта на всеки един човек, чрез въвеждане в софтуер цифри от датата на раждането и часа.

"Целта е да се откроят индивидуалните характеристики на личността", разясни Алокананд Диаз дел Рио.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България