Елена Папаризу разкри пред Камелия гафовете си на сцената

Гръцката звезда се срещна с талантите от „Гласът на България“

Треньорката в „Гласът на България“ Камелия запозна талантите от отбора си с гръцката звезда Елена Папаризу. Двете им споделиха за опита си на сцената и дори разкриха как се справят с гафовете, които неизменно се случват на всеки един изпълнител.

Докато на гъркинята се наложило да прикрива с яке скъсания си панталон по време на концерт в Полша, то при фолк певицата батериите на микрофона свършили по средата на поредната й песен. Тогава тя без притеснение слязла от сцената, сменила ги и с широка усмивка се върнала пред феновете, за да си довърши изпълнението.

И двете певици бяха единодушни, че колкото и притеснителни да са тези моменти, човек не бива да се издава пред публиката, че е станал гаф, а да се вземе в ръце и да продължи да се забавлява.

Също като Камелия, и Елена Папаризу е треньор в гръцкото издание на „Гласът“. Пред българските таланти тя сподели, че с изпълнителите от отбора си работи както за преодоляването на страховете им, така и за изваждането на преден план на силните им черти.

Папаризу посъветва финалистите в „Гласът на България“ да внимават с хората, с които се обграждат, най-вече при подбирането на екипите си. Според нея за един изпълнител е важно да не чува само похвали от обкръжението си, но и да получава градивна критика, чрез която всички заедно да вървят напред. Самата тя се чувства щастливка от факта, че хората около нея са именно такива и е успяла да ги подбере още в началото на кариерата си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица