Елизабет Олсън в снежна мистерия

Джереми Ренър партнира на красавицата

Разкошната Елизабет Олсън е звездата в снежния трилър “Wind River”, режисиран от сценариста на прекрасни фиилми като “Сикарио” и “На всяка цена” Тейлър Шеридан.

32-432-5

Филмът е с участието и на Джереми Ренър, а историята проследява един новак-агент на ФБР (Олсън) в разследването на убийство на местно момиче в отдалечен индиански резерват. С помощта на следотърсач (Ренър), който крие мрачно минало и има дългогодишни приятелски отношения с местната общност, тя се надява да разкрие странните обстоятелства около мистериозната смърт…

Първите кадри от “Wind River”, загатнаха както за тона и атмосферата, така и за драматичните измерения на историята, и убедиха зрителите, че филмът е заслужил своя успех в Сънданс и Кан.

Режисьор и сценарист на “Wind River” е Тейлър Шеридан (”Сикарио” и “На всяка цена”). В ролите са Джеръми Ренър, Елизабет Олсън, Джулия Джоунс, Джон Бърнтал, Джил Бирмингам, Греъм Грийн, Келси Асбайл. Саундтракът е дело на Ник Кейв и Уорън Елис. Филмът тръгва масово по кината през август.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино