Елизабет Хърли: Страстта е полезна за здравето

На 54 години превъзходното британско бижу Елизабет Хърли изглежда скандално секси и редовно радва милионите си фенове със снимки по бански или бикини в профила си в “Инстаграм”. Хърли е истинска и гореща жена в тревожни времена на трансджендър пропаганда, безполови и многополови патологии. Лиз Хърли започва своята кариера като модел и бързо става рекламно лице на множество престижни козметични марки, преди да се преориентира към киното. 

- Какви са капаните на славата?

- Прекалено много са. Със сигурност не бих искала детето ми да става много известно. Страшно нещо е да бъдеш затворен в собствената си къща и да знаеш, че не може да си покажеш носа навън без да бъдеш нападнат от папараци и фенове.

- Вие сте известна и с провокативните си снимки в “Инстаграм”. Какво мислите за реакциите на хората, когато пуснете селфи по бельо или в бански костюм?

- Нали не сте си мислили, че ще започна бикини бизнес и ще се откажа да позирам по бикини? За мен е удоволствие да правят това, което правя и отзивите са фантастични.

- Ходите ли редовно на театър?

- Сравнително редовно. В последно време особено много ми хареса мюзикъла “Един американец в Париж”. Спектакълът ме отнесе - хореографията на танците беше изключителна. Върховен професионализъм, форма и стил, чисто удоволствие за хората в публиката.

- Коя сграда в Лондон бихте си купили?

- Много ми се иска да живея в The In & Out club на Piccadilly. Чудесна сграда, която сега изглежда изоставена. Вторият ми избор е Clarence House.

- Кой е любимият Ви клуб?

- 5 Hertford Street. Рифат Озбек е превърнал мястото в секси оазис - всичките ми приятели ходят там.

- На кого звъните, когато сте в настроение за купон?

- Моят партньор в парти престъпленията е Патрик Кокс. Той идва винаги когато ми се купонясва, закопчава роклята ми и избира обувките, с които да изляз

- Колекционирате ли нещо?

- Самотни сърца. По традиция около мен винаги има поне по няколко приятели, които хленчат на кухненската ми маса след поредната раздяла.

- Най-полезният съвет, който сте получавала?

- Може би е този: “Мъдрата жена има две уши и една уста защото трябва да слуша два пъти повече отколкото да говори”. Прекрасният ми чичо ме научи на това и съм му благодарна-

- Къде се чувства у дома?

- Живея в Хартфордшър, но имам къща в западен Лондон, която се намира на много красива уличка с черешови дървета. Когато разцъфнат през април се открива гледка като от друг свят. Чудесно е.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл