Елчин Сангу получи предложение за брак

Наскоро турски репортери попитаха познатата у нас като Гюзиде в сериала „С Русия в сърцето“ и Дефне в сериала „Любов под наем“ актриса Елчин Сангу, защо любимият й Юнус Йоздикен винаги стои встрани от медийния интерес към него. "Той не е от нашата гилдия и не обича прекомерното внимание от страна на хората", отговори актрисата.

На въпроса ще се омъжва ли наскоро, Елчин каза, че не е привърженик на традициите и не обича тежките сватби, но отдавна е получила предложение за брак. За първи път Елчин Сангу заговори за връзката си с Юнус, когато медиите я набедиха, че екранната им любов с колегата й Баръш Ардуч в сериала "Любов под наем" се е пренесла отвъд екрана. За да прекрати слуховете, актрисата бе принудена да признае, че от пет години има връзка с бизнесмена Юнус Йоздикен. Двамата се запознават на рожден ден на общ приятел и искрата на любовта пламва още на първата им среща. "Той е интелигентен, забавен, личност, с която мога да прекарам живота си. Юнус е искрен и ме насърчава да продължавам да се развивам", сподели тогава тя в интервю.

Последният сериал, в който се снима актрисата, е „Сблъсък“, в който си партнира с Къванч Татлъту. Преди това двамата играха заедно и сериала „ С Русия в сърцето”.

Израства без баща

Елчин Сангу е родена през 1985 г. в Измир. Баща й, който е от черкезки произход, напуска семейството, когато Елчин е едва на две години. Към днешна дата тя не поддържа близки отношения с него, а травмата, че е отгледана само от майка си, е причината трудно да се доверява на мъжете. Тя наследява от своя баща червената коса и бялата порцеланова кожа - външност, която след години й отваря широко вратите на телевизията и киното в южната ни съседка.

Майката на Сангу не се омъжва повторно заради ревността на дъщеря й при появата на нов мъж в живота й. Младата актриса израства в спокойна среда, а всичките й близки безусловно я подкрепят при взимането на важните решения. Майка й възпитава у нея любов към операта, нейната баба - страст към театралните продукции, а лелята - интерес към танците. Елчин от млада демонстрира вроден талант и музикални заложби и скоро предприема първите стъпки към успешна реализация в света на шоу бизнеса.

След завършването на гимназия, Елчин се премества в Мерсин, където учи оперно пеене, като успоредно с това записва и специалност "Театър” във факултета по изящни изкуства на университета „Йедиттепе". Дебютът й на малкия екран е в излъчваната у нас драматична сага с Еркан Петеккая „Времето лети", в която се превъплъщава в певицата Хале. Поредната роля, с която Сангу се утвърждава като едно от най-разпознаваемите лица от малкия екран, е тази в "С Русия в сърцето".

Когато предлагат на Елчин Сангу да участва в романтичната комедия „Любов под наем”, тя споделя, че веднага е приела да се включи в проекта, тъй като това е жанрът, в който предпочита да се изявява и по този начин се сбъдва една от големите си мечти. Успехът на "Любов под наем" Сангу си обяснява с насищането на аудиторията с драматични поредици. "Не стига, че ежедневно имаме големи трудности и несгоди, а от екрана получаваме същото. Нуждаем се от повече смях и забавление", споделя Елчин.

След края на снимките на "Любов под наем" Елчин и Баръш Ардуч (Йомер ) си партнират в още един проект, но този път на големия екран - в комедията "Време за щастие".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали