Ел Маестро: По-добре, че продадохме Каранга

Нестор Ел Маестро, старши треньорът на ЦСКА, призна, че клубът вече търси заместник на Фернандо Каранга. Бразилецът бе продаден в Китай само два дни преди двубоя с "Рига".

"Търсим нападател, но все още наблюдаваме определени играчи - обясни Маестро. - Имам сигурно около 1000 имена в главата си. Очаквам да има яснота в следващите дни. Нормално е след силен сезон на Каранга да има интерес към него и съответно да бъде продаден. Исках да е част от отбора поне за първите мачове, но от треньорска гледна точка по-добре е, че се получи така, защото футболистите, на които разчитам, искам да бъдат концентрирани, а не да мислят за своето бъдеще."

Ел Маестро отрече информациите, че Кирил Десподов, друг от основните играчи на тима, също чака изходящ трансфер. Специалистът допълни, че все още не е наясно кой ще води атаката срещу "Рига" в първия мач от Лига Европа.

"Чувствам се леко нервен преди първия двубой на тима от европейските турнири, това е първи мач за мен в европейските турнири. Кирил Десподов не е готов на 100 %, има възможност да играе, но има възможност и да го запазим за реванша в Рига, когато е готов", обясни наставникът на "армейците".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ