Емигрантката Роси е втората жена-финалист във „Фермата“

Трима от финалистите в четвъртия сезон на „Фермата“ вече са ясни. След като европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова и младият емигрант Роман получиха подкрепата на бившите си съфермери и те гласуваха за тях да се борят за голямата награда от 100 000 лева, към „компанията“ им на големия финал се присъедини и емигрантката Роси.

Росица остана непобедима в дуелите, като след победите си в две елиминационни битки на арената на „Фермата“, тя постигна още една, при това в най-важния момент от участието си. Роси срази конкурентката си Александра, побеждавайки филоложката в две от изиграните три игри помежду им.

Женският дуел започна със стрелба с лък, който да определи коя от двете дами първа да точкува битките. Въпреки че Роси има „стаж“ в тази игра, а за Александра този спорт е абсолютно ново изживяване, филоложката успя да надделее.

Последва и първата игра между двете – висене на дървени стълбове. Там всички очакваха, че Сашка ще бъде по-издръжлива от конкурентката си, но тя ги изненада, пускайки се след едва три минути. Въпреки че победата доведе до психологическо превъзходство за Роси, емигрантката не успя да се възползва от него и изгуби втората битка – болтове и менци. Макар че Александра видимо се движеше доста по-бавно, многото грешки на Роси по трасето й костваха победата.

Третата битка – цепене, стълба и знамена, се оказа решаваща за надмощието на Росица. С елиминирането на филоложката емигрантката в Лондон си осигури мястото на финала на 16 декември, неделя. В петък вечерта ще стане ясен и четвъртият финалист, който ще се бори за голямата награда с Роси, Ваня Стамболова и Роман.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"