Енгин Акюрек хлътна по колежка

Хареса екранната си съпруга

В поредицата “Дъщерята на посланика” я ненавижда

Новият сериал “Дъщерята на посланика”, които се излъчва по турския канал Star TV, печелили високи оценки и любовта на зрителската аудитория. И всичко това благодарение на отличния сценарий с неочаквани сюжетни обрати и силно актьорско присъствие. Както вече ви уведомихме, в центъра на историята е страстната любовта на Нара (актрисата Неслихан Атагюл), дъщеря на посланик и Санджар (Енгин Акюрек), син на беден фермер. Невъзможната им трудна любов ги кара да вземат решението да се оженят тайно, но същия ден Нара изчезва, за да се върне при любимия си след години. Той обаче вече е женен за Менекше /актрисата Тулин Язкан/...

И ако на екрана младото семейство има големи проблеми, то още в началото на снимките Енгин Акюрек и Тулин Язкан започнаха романтична връзка - сега това е една от най-обсъжданите новини в турските таблоиди. В началото се съобщаваше, че двамата актьори са станали добри приятели на снимачната площадка, но наскоро папараци ги засякоха да се разхождат на площад Таксим, хванати за ръце. Феновете с нетърпение очакват още новини за връзката им.

Междувременно турска актриса Неслихан Aтагюл, която е екранната голямата любовна тръпка на Енгин Акюрек, но в живота е щастливо омъжена за актьора Кадир Догулу, привлече внимание с най-новите си снимки, които качи на собствената си страница в Instagram. Феновете на актрисата бяха впечатлени от романтичния коментар на мъжа є. Кадир Догулу написа под фотосите на Неслихан: “Ти си най-красивото и изтънчено цвете, което някога съм виждал...” Само за 10 часа този коментар на Доулу получи повече от 14 000 харесвания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали