Есента идва с топло жълт цвят

Специалната серия Lexus LC завива с всички колела и разполага с двойно предаване

С падането на първите жълти листа от дърветата през есента на пътя излиза луксозното купе Lexus LC в специален жълт цвят. Серията Yellow Edition ще бъде представена на масовата публика на изложението в Париж през септември и ще зарадва окото на ценителите с характерни оптични акценти и оборудване. Сред отличителните черти са 21-инчови ковани алуминиеви джанти, както и изработени от карбон покрив и заден спойлер. Спойлерът е активен и се отваря автоматично при скорост над 80 км/ч, като играе важна роля за по-добра стабилност при бързо шофиране.

20-2-6kol

Жизнерадостният външен цвят Flare Yellow е комбиниран с интериор в черно, бяло и жълто. Сетивата на пътниците са разглезени допълнително от луксозните материали като полуанилинова кожа и алкантара. От алкантара са изработени вложките в топло жълт цвят за черните панели на вратите. Топлият жълт нюанс е пренесен като контраст за шевовете на белите кожени седалки, за инструменталния панел, волана и подлакътника на централната конзола.

20-5-6kol

Когато се настани в удобната седалка с възможност за електрическо настройване в десет посоки, водачът вижда пред себе си Head-up дисплей с важните данни от работата на автомобила. Така не се налага да сваля поглед от пътя, докато шофира, и може да се наслади оптимално на техническите възможности на колата.

20-4-6kol

Серията LC Yellow Edition се възползва от технологиите, които са част от спецификацията на върховото изпълнение LC Sport+. За прецизното управление допринасят модерните електронни системи за завиване с четирите колела и двойно предаване с торсен диференциал с ограничено приплъзване. Завиването с всички колела не само подобрява маневреността, но и води до много точно следване на зададената с волана траектория в бързи завои. Торсен диференциалът на задния мост дава възможност за адаптивно насочване на въртящия момент за необходимото сцепление при лоши и променливи условия.

21-6-6kol

„Жълтата“ серия ще се комбинира с двата варианта за моторизация – бензинов двигател V8 с мощност 477 конски сили и 10-степенна автоматична скоростна кутия или хибриден пакет 500h със системен ресурс 359 конски сили. За първи път LC Yellow Edition ще бъде показан пред европейска публика на автомобилното изложение в Париж през септември.

20-3-6kol

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили