Есра Ронабар оцелява след тежка катастрофа

Не бързайте толкова много да мразите Арзу от "Сълзи от Рая"

Тя е Арзу Соер, която още със старта на сериала "Сълзи от Рая" е ясно, че ще е един от отрицателни герои в поредицата. Първо с това, че зарязва момиченцето си Дженет още с раждането му и си урежда един на пръв поглед щастлив брак с богаташ. С мъжа си имат дъщеря Мелиса и Арзу вече е една истински всеотдайна майка. В един момент обаче животът я изправя лице в лице и с първородната й щерка Дженет, израснала с баба си, но момичето вече е дипломиран архитект. Като такава тя попада в обкръжението на семейството на биологичната си майка, което ѝ предлага работа в престижната си фирма. В началото самата Арзу и не подозира, че това е нежеланото дете от младостта ѝ. Когато разбере това обаче, тя всячески ще се опитва отново да отстрани Дженет от живота си, а в хода на развитието на сюжетната линия се разбират и същинските причини, заради които, младата навремето Арсу, изоставя бебето си.

В образа на Арзу се превъплъщава известната турска актриса Есра Ронабар, която за българските зрители преди това е позната като Биннур от излъчвания по Нова ТВ сериал „Истанбулска приказка”.

Актрисата е съпруга на Баръш Фалай

В живота Еспа е имала четири мечти и четирите се сбъднали. Като дете мечтаела за братче или сестриче, като пораснала – да стане актриса. Когато се влюбва, иска да се омъжи за покорилия сърцето й - актьорът Баръш Фалай (Селим от "Кварталът на богатите" и Харун от „Твоят мой живот“). След това желае да стане майка... Когато и това се случва, съпругът й присъства на раждането на сина им. „Заедно направихме това бебе, хайде сега заедно да раждаме”, казва му Еспа, докато ходят заедно с Бъръш на курс за отглеждане на деца.

Есра е родена в Измир, но е отгледана от баба си и дядо си, бошняци от Истанбул. После заминава да следва химия в Анкара, но любовта към театъра надделява и въпреки противопоставянето на родителите си, тя завършва актьорско майсторство в Анкарския университет. Връщайки се в Истанбул, за да е близо до сестрите си близначки, които следват там физика, решава да остане тук - в града, център на филмовата и телевизионна индустрия.

Когато се запознава с Баръш, тя вече е известна. "Всичко съм постигнала с борба и много труд - казва актрисата. - Аз съм решителна, упорита и работлива. За да бъдеш актьор, необходимо е и да бъдеш дисциплиниран и да поддържаш във всеки един момент в добра кондиция гласа и тялото си."

Баръш Фалай се влюбва от пръв поглед в жена си. Той е млад актьор в измирския театър. След края на представлението в гримьорната идва едно хубаво момиче, което иска да го поздрави. Той прави чудеса, за да я впечатли. Баръш я ухажва настървено и емоционално, докато в крайна сметка й иска ръката. Женят се на 7 юли 2006 година. Чакат две години, за да се появи на бял свят синчето им. Есра избира името Рюзгяр (вятър), мъжът й слага пред него „Мави” (син).

Баръш, също като Селим от "Кварталът на богатите", се чувства щастлив и преуспял в своя малък рай за трима. Уви! Есра катастрофира на път за снимки. Състоянието й е такова, че дори се страхуват, че няма да проходи. Съпрузите изпускат контрола над емоциите си. Положението става нетърпимо. В крайна сметка разводът се разминава, двамата преоткриват любовта и Есра се възстановява.

Актрисата и досега играе в театъра, но признава, че станала позната на зрителите едва след като започнала да се снима в сериали.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали