“Етър“ с дебютанти срещу аутсайдера „Верея“

„Етър“ ще излезе с дебютанти и футболисти, които по-рядко влизат в игра, в петъчния мач срещу „Верея“. Красимир Балъков, треньор на виолетовите“, иска да съхрани част от играчите си за следващия мач, който е срещу „Локомотив“ (Пловдив) на 1/4-финал за Купата на България.

"Предстои ни важна седмица, в която да затвърдим позициите си в групата, както и да продължим напред във втория по сила турнир у нас – каза Балъков. - Очаквам привържениците ни отново да дойдат, както и още по-голямо раздвижване в града и региона, особено за втория мач с „Локомотив“. За мача с „Верея“ ще има промени. Но ще играем единствено за победа, така че ако искат да ми направят подарък за рождения ден – това е моментът“.

Извън групата са Румен Руменов, Фло Боджадж и Крум Стоянов. Те имат натрупани картони и Балъков иска да ги запази за „Локо“ (Пд).

Преди дни "Верея" освободи 12-те чуждестранни футболисти, както и своя треньор Олександър Севидов. За нов наставник бе назначен Иван Вутов, който до януари 2018 г. се водеше наставник на "Етър".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ