Жандармеристи катастрофираха край Смядово

Трима жандармеристи със специализиран транспорт катастрофираха край град Смядово, Шуменско рано сутринта в петък. Няма опасност за живота им.

И тримата са били откарани в Спешна помощ в Шумен.

В района на инцидента е имало гъст мъгла и колата се е блъснала в лек автомобил. Според запознати жена от другата кола също е била приета в болницата.

Униформените са се прибирали от обход на населени места в региона.

От полицията в Шумен съобщиха, че пътното произшествие е станало към 5 часа сутринта и то е  между лек автомобил Фолксваген „Туран“ с варненска регистрация и служебен автомобил на Жандармерия - Варна. Водачът на фолксвагена е пътувал в посока към гр. Бургас, а служебният автомобил, който се е движил в посока към Шумен, е предприел маневра ляв завой в посока към гр. Смядово. Автомобилите са се ударили.

В болницата са откарани 41-годишна жена, която е била пътник във фолксвагена и трима полицейски служители. Жената и двама от униформените са освободени след извършените прегледи. За лечение в болничното заведение  е настанен 47-годишен мъж, който е с травма на главата и счупени ребра. Към момента животът му е вън от опасност.

Водачите и на двата автомобила са тествани с дрегер за алкохол, наличие не е отчетено. Пътният участък е почистен и обезопасен за преминаващите автомобили. Работата по изясняване на причините довели до инцидента продължава, води се следствие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право