Жената на Джаферович гримира футболистки

Докато цяла седмица България се занимава с представянето на мъжкия национален отбор на страната и мачовете му срещу Черна гора и Косово, футболистките от девическия тим до 17-годишна възраст се подготвят за престижното европейско първенство в Албена, на което България ще е домакин.

Между 5 и 17 май страната ни ще приеме осемте най-добри отбора на континента, което е второ голямо признание след организацията на Евро-то за юноши през 2015-а.

С цел популяризиране на събитието, а и на самите националки, Българският футболен съюз организира стилна фотосесия с участието на шест момичета от представителния ни тим.

[modula id="3068116"]

Гримът на талантливите спортистки бе дело на съпругата на екскапитана на Берое Ваня Джаферович – Евгения, стайлингът бе възложен на Биляна Запрянова – Биба, а зад обектива бе Цветан Игнатовски.

Фотосесията бе реализирана в рамките на един ден на терените на Национална футболна база „Бояна“, а крайният резултат привържениците на футбола и естетиката ще могат да зърнат по страниците на отбрани женски и лайфстайл издания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена