Жена от видинско село умъртви куче пред очите на собственика му

куче

Причината е, че влизало в градината й и унищожило част от насажденията

Жена от видинско село жестоко удари и умъртви кутре пред очите на собственика му, предава БТВ. Причината за гнева й – кутрето влизало в градината й и унищожило част от насажденията.

Британецът Лиам Филд наскоро приютил две малки кучета, подхвърлени в двора му. Едното претърпява инцидент на пътя, но оцелява.

В неделя вечер обаче жителка на селото го убива – в неговия имот, на неговата тераса. Лиам вижда в ръцете на жената непознато за него оръжие и го обяснява на полицаите с рисунка, от която става ясно, че жената е държала мотика.

Градината на Людмила Манафска се намира точно срещу къщата на британеца. По думите й тя не е ударила кученцето с мотика.

Преди сезона на разсадите и появяването на кутретата, върбовските съседи се спогаждали, затова младият британец е в абсолютен шок от преживяното.

„Никога не съм имал проблеми с нея. В началото като дойдохме, тя ни даваше плодове и зеленчуци. Не мога да разбера какво я е накарало да превърти”, споделя той.

За нея причината е, че малкото кутре отъпкало градината й.

Ден след инцидента двете страни не се разбраха. Въпреки разразилата се война, отървалото се от човешки гняв куче ще остане в къщата.

Людмила не изпитва вина за извършеното. Ако след аутопсията стане ясно, че тя е умъртвила кучето, жената ще бъде съдена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България