Жена победи мъж в дуел от „Игри на волята”

Роберта победи в елиминационната битка, в която трябваше да нареди сложен пъзел.

Роберта от Прабългари изненадващо надви Илиян от Траките в битка за оставане в предаването

Александър ял тайно вафли

Шокиращ обрат настъпи в риалити шоуто “Игри на волята: България” вчера по време на елиминационната битка. Роберта от отбора на Прабългари победи Илиян от племето на Траките, с което направи прецедент от началото на формата - жена да победи мъж в дуел.

Номинираните за елиминация трябваше да наредят розетата от Плиска. Те имаха пъзел, който се състои от 9 части, които трябва да пренесат през трасето. Всяка част трябваше да бъде поставена на правилното място на таблото. Всеки път можеха да взимат само по една част. За да наредят пъзела, трябваше да се справят със съпротивлението на еластично въже.

“Тъпо ми е, яд ме е на мене си. Моите приятели, които остават вътре, тежко и горко. За тях ми е най-много яд, че ги оставих”, каза Илиян след загубата си. “За мен тази победа означава много, означава извоювано уважение от племето”, пък сподели Роберта.

Междувременно се разбра, че Александър е откраднал вафли и тайно са яли с другите от неговия лагер. “Изключително грозна постъпка, да ядеш вафли на тъмно, без останалите да знаят”, категорични бяха близначките.

“За мен не е изненада, че капитан Америка, неговата възлюбена и тяхното дете са направили такова нещо. Не е изненада, че са такива мишкари”, упрекна ги Наско.

След края на битката между Роберта и Илиян водещата Алекс Сърчаджиева се обърна към Траки “Морските закони важат с пълна сила в “Игри на волята” и те са сурови и еднакви за всички. Вие нарушихте едно от основните правила, върху което се крепи съществуването на нашето общество. Тук възмездието не закъснява. Съвсем скоро ще разберете какво е то”, каза Алекс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл