Жена потроши с мотика колата на комшия

Млада жена се нахвърли с мотика върху автомобила на свой съсед в Монтана и го направи на мекица. Нападателката е задържана, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Зрелищният щурм е станал в понеделник на улица „Вит” в областния град. 27 годишната Иванина П. изскочила внезапно на пътя с мотика в ръка и замлатила безмилостно паркирания „Опел Корса” – собственост на съседа й Стефан К. /61 г./. Разярената фурия потрошила фаровете и стоповете на колата, счупила предните и задните чистачки, после с острието на земеделското сечиво пробила предния капак, тавана и калниците и накрая изтръгнала и хвърлила на улицата регистрационните табели на колата.

Пристиналите полицаи задържали младата жена за 24 часа. Според униформени между съседите не е имало конфликти и нападението е станало без причина.

Пред пазителите на реда Иванина П. е признала, че преди инцидента е употребила алкохол и наркотици. Тя е била отведена за консултация при психиатър. Срещу нея е образувано бързо производство за унищожаване и повреждане, за което законът предвижда до пет години затвор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България