Жени Калканджиева първа отпадна от "Биг Брадър: Most Wanted"

Жени Калканджиева е първият отпаднал участник от новия сезон на риалитито "Биг Брадър: Most Wanted". Това стана ясно след като се проведоха първите номинации, а след тях и светкавични елиминации.

Най-номинираният съквартирант беше Весела Нейнски - певицата събра цели 7 неодобрителни гласа. Основната причина за това се оказа поведението й и фактът, че заради нея губят мисии и нямат бюджет. Освен нея в списъка с номинираните попаднаха още Жени, Никита и Стойко. Според вота на зрителите именно Жени се оказа с най-малка подкрепа и отпадна. Пред водещия Ники Кънчев тя сподели, че е изненадана и връчи щита, който гарантира още една седмица в Къщата, на звездната двойка Златка Райкова и Благо Джизъса, защото за нея любовта е най-важна.

Едни от най-интересните номинации бяха тези на музиканта Стоян Роянов  Я Я, който заяви, че няма кого да номинира. Наложи се Биг Брадър да го помоли да излезе от изповедалнята и да помисли още веднъж, за  да намери причини за номиниране. В крайна сметка ЯЯ не успя да посочи съквартирант за изгонване и Биг Брадър наказа всички със спиране на топлата вода до второ нареждане. Тази постъпка на ексцентричния музикант му навлече гнева на част от съквартирантите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл