Женственият син на Елизабет Хърли бе избран най-секси наследник от сп. People

17-годишният Деймиън копира майка си дори в облеклото

Деймиън Хърли, 17-годишният син на актрисата, модел, продуцент и дизайнер Елизабет Хърли и бизнесмена Стив Бинг, победи в класацията за най-секси звезден наследник на сп. „Пийпъл“, направена след допитване до читателите.

Няма спор – гените са си гени. Момчето удивително прилича на майка си и не само това – то буквално я копира във външния си вид.

Момче или момиче?

Изборът на читателите на списанието изглежда доста необичаен като имаме предвид прекалено женствения вид на Деймиън – той носи дълга коса на букли, облича се твърде изтънчено и се гримира. Неотдавна стана лице на козметичния бранд Pat McGrath и активно го рекламира. Мнозина отдавна отбелязват, че младежът прилича повече на нежна девойка, отколкото на истински мъж.

Това очевидно не е попречило на читателите на „Пийпъл“ и Деймиън победи с лекота по-възрастните наследници на други звезди: сина на Памела Андерсън, 23-годишния Брендън Томас, 21-годишния син на Шон Комбс – Кристиан, сина на Мег Райън – Джек, на 27, и 24-годишния наследник на Даниъл Дей-Люис – Гейбриъл-Кейн.

Сякаш да потвърди имиджа си, в края на юли Деймиън повтори съвсем майка си по време на представяне на козметичния бранд, за който работи, в „Селфриджис“ в Лондон. Той се появи с дълго сако с огромни безопасни игли. В полугола рокля на „Версаче“ със същия аксесоар през 1994 г. Елизабет Хърли дойде на премиерата на филма „Четири сватби и едно погребение“ заедно с дългогодишния си възлюбен Хю Грант.

Внук на военен

Наклонностите на внука едва ли са се харесали на неговия дядо, бащата на Елизабет Хърли, който е бил професионален военен. Да си припомним малко повече за майката на най-секси звездния наследник.

Елизабет Хърли се ражда през 1965 г. в малко градче в графство Хемпшир, Обединеното кралство. Има още две сестри.

Тъй като баща й е военен, постоянно го местят и семейството е принудено да пътува с него. Всяка година Елизабет учи в различно училище. Тя е любимката на баща си и той често я води със себе си на военни учения. Момичето много харесва царящия там ред и строгата дисциплина. Много е възможно навикът винаги и във всичко да следва определени правила да е помогнал за успеха й. Неслучайно неин девиз става: „Няма невъзможни неща!”

Бунтарка по душа

Майката на Лиз, учителка, вижда бъдещето й на сцената – тя мечтае да я направи балерина. Самата Елизабет ненавижда многочасовите занимания в залата, но все пак постъпва в балетна школа-интернат. Там я завежда баща й, а на него тя не може да му откаже. Затова пък измисля най-различни хитрини, за да я изключат.

Тъпче се с храна, за да надебелее, прави бедрата си по-едри, пъхайки навити чорапи в джобовете, пробива ухото си на 12 места, окачва си обица на носа и си боядисва косата розова. В продължение на половин година взима хормонални хапчета и накрая постига своето – за една година натрупва 20 кг излишно тегло и пораства с 20 сантиметра!

Преподавателите й са принудени да намалят дневната й дажба почти до границата на съществуване, но накрая я изпращат вкъщи. Въпреки пънкарския си вид, Елизабет все пак взима диплома от Лондонската школа за балет и театър.

Телевизията я прави популярна

Актрисата вижда себе си предимно в театъра, но в края на краищата дължи популярността си на телевизията. Дебютира на 22 години в музикалния филм „Ария”, където я кани Дон Бойд. Няколко години играе второстепенни роли. Първата й главна роля в Холивуд е във филма „Пасажер 57”. Лентата има успех, но актрисата не получава нови предложения и решава да се върне в родината си. В Англия не остава дълго без работа. Скоро предложенията за снимки започват да валят едно след друго. Талантът на актрисата й позволява да изпълнява най-различни роли, пресъздавайки съвършено различни характери. Сега филмографията й включва участие в 35 пълнометражни ленти и телевизионни сериали.

[modula id="3430709"]

Случайно става модел

На 28 години Елизабет Хърли вече има сериозна връзка с Хю Грант. Двойката посещава всички светски събития. На премиерата на филма „Четири сватби и едно погребение” в Лондон, в който Хю Грант играе една от главните роли, Елизабет се появява в предизвикателна рокля на „Версаче”, разкриваща голяма част от тялото й. Веднага получава предложение да стане лице на козметичната марка Estee Lauder, въпреки че няма никакъв опит като модел.

Стройното тяло и красивото лице искат жертви. От много години в менюто на Хърли няма хляб, макарони, палачинки и чипс. Актрисата се е отказала също от пърженото и газираните напитки. Никога не се разделя с бутилката вода: „Ако у мен възникне силно желание да изям филия с мармалад, изпивам чаша вода”, разказва актрисата за своята диета в британската версия на списание „Ел”.

Дълга връзка с Хю Грант

Елизабет Хърли никога не е страдала от липса на мъжко внимание, но най-дълго има отношения с Хю Грант – цели 13 години. С него тя се запознава на снимачната площадка, когато е на 21. Двамата създават кинокомпанията Simian Films, продуцират филми, в които се снимат и самите те.

Във връзката им тя е ярката, смелата, майката, а той прилича повече на срамежлив ученик. Все пак, Хю прави опити да се откъсне от нейното настойничество, прибира се пиян, попада в ареста и в медиите „заради аморално поведение” с чернокожа проститутка... Лиз му прощава, но осъзнава, че човек престава да бъде дете, когато самият той стане баща, и решава, че трябва да роди дете от Хю.

Нещата не се получават, тя не успява да забременее. Лекарите й казват, че хормоналните хапчета, които е пила като ученичка, са си казали думата – бездетна е. Лиз изпада в депресия. Усеща, че биологичният й часовник вече тиктака. Той пък се чуди защо й е дете, след като има него, Хю...

Постепенно двамата се отчуждават един от друг и през май 2000 г. обявяват, че са решили да се разделят – без обяснения и скандали.

Баща след ДНК тест

След разпадането на двойката Хърли започва да се среща със Стивън Бинг, бизнесмен и продуцент. И става чудо – тя забременява на 37 години. Лошото е, че разбира това няколко дни, след като се е разделила с бъдещия баща. Той пък отказва да признае бащинство (прави го чак след ДНК тест), затова Хю Грант придружава Елизабет на гинекологичните прегледи. Той дори възнамерява да осинови детето на бившата си приятелка, но отново нещо започва да скърца в отношенията им. Момчето се ражда през април 2002 г. и го кръщават Деймиън Чарлз. Това е същият този Деймиън, за когото вече стана дума.

През 2007 г. Хърли сключва брак с милионера от Индия Арун Наяр. Той обаче забранява на съпругата си да участва в снимки. След 4 години бракът им се разпада и актрисата веднага обявява, че се е сгодила с австралийския състезател по крикет Шейн Уорн. Но и тази връзка не просъществува дълго. Говори се, че напоследък в живота на Елизабет Хърли се е появил нов мъж – 67-годишният Дейвид Фостър, известен канадски продуцент.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл