Жеферсон уплаши ЦСКА с контузия

Бразилският защитник Жеферсон уплаши ЦСКА в часовете преди мача срещу „Копенхаген“ в Лига Европа. След сблъсък със съотборник на последната тренировка бранителят е получил контузия и не се знаеше дали ще може да играе. Двубоят завърши след редакционното приключване на „Труд“. Над 25 000 фенове на ЦСКА трябваше да подкрепят отбора в първия в историята дуел срещу датчани.

Волен Чинков ще ръководи столичното дерби между „червените“ и „Славия“ в неделя вечер. Реферът беше атакуван от ЦСКА през миналия сезон, но е реабилитиран от БФС. Чинков вече е международен съдия и получи наряди за предварителните кръгове в Лига Европа, където заслужи добри оценки от УЕФА.

Футболният съюз определи и програмата за следващите кръгове. Голямото дерби „Лудогорец“ - ЦСКА ще е на 19 август от 21 ч в Разград. И двата отбора ще играят реванши в Лига Европа срещу „Зрински“ и „Копенхаген“ преди кръстопътния сблъсък, който се явява като битка за титлата в последните години.

В плановете за селекция на ЦСКА влиза Стефато Белтраме от „Ювентус“. „Червените“ са дали по-добра оферта от холандския „Ден Бош“ 25-годишният Белтраме има само един мач за „Юве“, а през миналия сезон бе под наем в „Гоу Ахед Игълс“, където вкара пет гола в 32 двубоя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ