"Жива" храна и космически технологии показаха на Фестивал на здравето и красотата

Древни източни рецепти и актуални тенденции в света на здравословното хранене представи на варненци Шестият фестивал на здравето и красотата. В продължение на три дни в Мол Варна бяха показани най-новите постижения в козметичния бранш, холистични практики, космически технологии и натурални български природни продукти за здраве и разкрасяване.

Посетителите научиха как сами да си приготвят "жива" храна, как да поддържат форма със създадената от съветски космонавти миналия век вибротерапия и как да подобрят имунитета и външния си вид с помощта на шуслеровите соли.

Безплатни масажи, процедури в солна камера, изчисляване на енергийния баланс и конкурси за прическа и маникюр "Пролетен ретро шик" се редуваха с лекции от експерти, помогнали на хиляди хора със съвети в сферата на медицината, здравословното хранене и психологията на общуването. Ценни съвети за бъдещи майки, за поддържане на кожата през лятото и за избор на рехабилитационни процедури дадоха преподаватели от Медицинския университет-Варна, който бе официален партньор на фестивала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България