Жители на кв. „Еленово“ благодариха на кмета за резултатите от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

Живеещите в блокове № 142, 143,144 в квартал „Еленово“ изпратиха благодарствено писмо до кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов. Те изразяват удовлетвореност от добре свършената работа по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

„Всички работници, независимо от тяхната дейност и специалност работиха професионално и единодушно като един отбор, под прякото наблюдение на техния технически ръководител, който при най-малката забележка от наша страна коригираше възникналия проблем още в зародиш“, пишат в писмото жителите на Благоевград.

Те изразяват благодарност към кмета д-р Атанас Камбитов за добрата организация и възможността Благоевград да е сред градовете, в които Националната програма за енергийна ефективност се реализира успешно. Към момента по програмата в Благоевград са обхванати около 8000 апартамента и над 25 000 души.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България