Жозе се пречупи във войната със Швайни

Мениджърът на „Манчестър Юнайтед“ Жозе Моуриньо се пречупи и върна полузащитника Бастиан Швайнщайгер в първия отбор. Световният шампион с Германия от 2014 г. бе в изгнание на „Олд Трафорд“ от идването на португалеца в клуба.

Легендата на „Байерн“ (Мюнхен) дори не участва в клубната снимка за 2017 г. преди дни и бе принуден да тренира самостоятелно или с отбора до 23 години от юли насам.

Сега Моуриньо е привикал Бастиан отново в първия състав след серията от незадоволителни резултати на тима.

В същото време „Калчомеркато“ излезе с информация, че Швайнщайгер е обект на интерес от страна на „Милан“. Според публикацията „росонерите“ търсят попълнения със сходни на халфа данни - солиден опит на най-високо ниво и ниска трансферна цена. Задачата на италианския гранд се очертава никак не лека, след като Бастиан призна по-рано тази година, че „Юнайтед“ ще бъде последният му отбор в Европа.

В същото време напрежението над Жозе Моуриньо продължава да расте след нулевото равенство с „Бърнли“ през уикенда. На Острова се появи информация, че фенове на „червените дяволи“ готвят протест срещу португалеца. За целта те ще наемат самолет, който да развее банер над „Олд Трафорд“ с надпис „Моуриньо аут“ по време на някой от двубоите на тима.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят