Жребий определи групите на отборите в VI Международен турнир за деца, родени 2004 г. „Купите на Община Благоевград“

Осем отбора ще се включат в VI Международен турнир по футбол за деца, родени 2004г.- „Купите на Община Благоевград“. Жребий определи и кои отбори излизат един срещу друг на терена. В присъствието на заместник- кмета по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова и директора на Детско-юношеската школа на ОФК "Пирин" Благоевград Васил Петров бяха съставени групите, съобщиха от Община Благоевград

“Тази година турнирът по футбол за деца, родени през 2004г., ще се проведе от 27 август до 2 септември. Много се радвам, че ФК "Бенфика" Лисабон, Португалия успяха да включат именно нашия турнир в програмата си. Това е една от най- добрите детски школи, заедно с тази на ФК "Динамо" Загреб“, каза зам.-кметът Христина Шопова и пожела много успехи на всички участници в турнира, както и след време това да е поколението, което ще изведе националния отбор на България на Световно първенство.

Жребият бе изтеглен от младите надежди на ОФК "Пирин". Тегленето определи, в „А“ група да бъдат ПФК „Славия“ , ФК „Апоел“ Никозия, Кипър, „Цървена звезда“, Белград, Сърбия и ФК „Динамо Загреб“ Загреб, Хърватия. В „Б“ група ще бъдат отборите на ПФК „ЦСКА“ София, България, ОФК „Пирин“ Благоевград, България, ФК „Войводина“ Нови Сад, Сърбия и „Бенфика“ Лисабон, Португалия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони