Жрици на любовта търсят маскировка

Подплашени от слуховете, че през този летен сезон, в Слънчев бряг се чакат предимно семейни туристи, жриците на любовта отчаяно търсят вариант да се маскират и уж преквалифицират. Някои са се прибрали по родните места във вътрешността на страната, и "крадат" занаят по масажните салони. Това става инкогнито, без да огласяват намеренията си.

По две, те си записват часове при професионални кинезетерапевти, като пациенти и се оплакват от дископатия. Целта им обаче е да наблюдават и запомнят как се прави масаж и през лятото да бъдат наети на работа, за релакс на туристите.

След като преди два сезона, модата беше да се пробват за камериерки, но естествено никой не ги нае, сега искат да експериментират в ново амплоа. Жриците си дават сметка, че трудно ще се цанят на работа без "лиценз", но разчитат на кризата за кадри. Някои мургавелки дори се пробвали да изглеждат като тайландки, за да заблудят работодателите през лятото, но трудно им се получавало. Освен това не знаят и език, а в курорта има истински тайландки- масажистки, разказаха запознати.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България