Жуниор Мораес поздрави Каранга за головете

Жуниор Мораес, любимецът на агитката на ЦСКА, поздрави чрез фейсбук своя сънародник Фернандо Каранга за головете, които вкарва за „червените“. Двамата бразилци вече се изравниха с по 10 попадения от първите 15 двубоя за тима. Мораес игра в периода 2011-2012 година, преди да бъде продаден на „Металург“ (Донецк) за 1,3 милиона евро. Каранга дойде на „Българска армия“ през зимната пауза. В момента Мораес играе в китайското първенство, където премина от „Динамо“ (Киев).

Много се радвам, че сравняват Каранга с мен – написа на български и английски Мораес в социалната мрежа. - Ще бъда още по-щастлив, ако ме задмине, защото по-важно от успеха на ЦСКА няма.“

Каранга вкара един от четирите гола на при победата с 4:1 над „Локомотив“ (Пд), която изкачи „червените“ на второ място в класирането. ЦСКА се превърна в истински кошмар за пловдивския футбол. В предишния кръг „червените“ отнесоха „Ботев“ с 6:2 на базата в Коматево. Националът Станислав Манолев най-накрая се отпуши за „червените“. Универсалният футболист, който вече започна да играе като крило, а не защитник, вкара четвъртото попадение срещу „Локомотив“ (Пд).

Няма време за отпускане и еуфория“, предупреди треньорът Стамен Белчев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ