Задържаха хулиган, набил 15-годишни момчета без причина

Снимка: Архив

Две 15-годишни момчета са били пребити от непознат, който ги застигнал на улица в Кубрат и без каквато и да е причина ги засипал с юмруци. Инцидентът е станал към 20,30 часа в събота, съобщават от полицията в Разград. Сигналът, че има пострадали деца е бил подаден два часа по-късно вероятно от родителите им, които се притеснили, че момчетата може да се нападнати по някаква причина, свързана с работата на близките им. По неофициална информация родител на едното дете работел в правоохранителната система.

След подаването на сигнала в полицията бил издирен и извършителят на побоя. Задържан е 19-годишен младеж с адресна регистрация в Русе, който реално живеел в Кубрат. Било установено, че бил пиян и по никакъв начин не е бил предизвикан от момчетата, на които се нахвърлил.

По данни на полицията младежът и преди проявявал агресивно поведение, но не се познавал с децата, които пребил. Към момента нямало данни те да са нападнати заради работата на родители или близки, а се касаело за хулиганска проява.

Извършителят е задържан за едно денонощие и по случая е заведено досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право