Задържаха четирима заподозрени за нападението над момче в столичен автобус

Снимка: Архив

Заподозрените за нападението над 14-годишно момче в автобус в София днес са отведени в 1 РПУ в столицата. Жертвата на нападението е извършила разпознаване. Според източници на БНТ четиримата нападатели са задържани за 24 часа.

Вътрешният министър Младен Маринов определи постъпката като хулиганска проява, каквато се случва не за първи път. Междувременно, няколко часа след грозната сцена в автобус 404, осмокласникът, който беше нападнат, спечели сребърен медал в републиканското първенство по самбо.

Два поредни дни, две поредни победи. В събота, няколко часа след грозната сцена в автобуса, осмокласникът печели сребърен медал на републиканско първенство по самбо. В неделя си завоюва трето място по сумо.

"Спортът ме учи на дисциплина, да имам приятели за цял живот, на гъвкавост, да се справям с трудните моменти", казва той.

Борис Борисов - директор на Държавно спортно училище "Ген. Владимир Стойчев" завяи: "Въпреки преживяната психологическа травма се представи на едно много добро ниво и ние сме горди и се радваме, за което".

"Радвам се, след всичко това пак съм спечелил, пак съм се изправил на крака да се боря на тепиха", допълва момчето.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право