Заклинания за любов и успех си татуират родните красавици

Моника Валериева, Емануела и Цветелина Грахич носят мастилото с гордост

Родни знаменитости си татуират заклинания за любов и успехи, научи „Зодиак“. Сред тях са едни от най-големите красавици в българския шоубизнес - Моника Валериева, Емануела и Цветелина Грахич. Те лягат под иглата, за да се сдобият с мечтания символ, който да им донесе благополучие.

Вместо безсмислените и ненужни писания, които си правят редица популярни и непопулярни българи, както показа наша проверката преди известно време, провокативните дами са имали доста конкретна и смислена идея. Специално за „Зодиак“ някои от тях споделиха как са се сдобили със значимите за тях татуси, какво точно символизират и причината да го направят.

В последно време татуирането сред представителите на модния свят се превърна в поредната тенденция, която повечето моделки бързат да последват. За плеймейтката Моника Валерива обаче мастилото не е нито непознато, нито ново. Тя споделя, че първата си татуировка направила, когато била на 18, и по никакъв начин не съжалява за това, защото нейното значение е много ценно и лично. „Това са имената на моите родители, сестра ми и моето кученце“, разказа красавицата пред „Зодиак“.

Изпълнителите в попфолк жанра също обичат да шарят телата си. Изключение не правят и едни от най-ярките представители на бранша - Емануела и Цветелина Грахич, които залагат на дълбока символика в татусите. И двете певици са си направили максими, които отговаряли на характерите им. Докато Емануела е решила да заложи на „всичко или нищо“ на латински, то Грахич не се задоволява само с един надпис. Сред всичките й над 35 татуса изпъкват No Mercy (Без милост) на гърба и Inspiration (Вдъхновение) на ключицата.

 

„Кхмерският скрипт“ обрича Моника

Плеймейтката Моника Валериева не впечатлява само с пищните си форми, но и с рисунките по тялото. Загадъчните татуировки са общо четири и всяка от тях имала свое уникално значение, разкри моделката пред „Зодиак“.

„Тази на гърба ми е „Кхмерски скрипт“, което представлява надпис заклинание към жената. Все едно те обричат да си обградена вечно с добри сили, винаги да си много здрава, плодовита, вечно щастлива, красива и обичана“, сподели Моника и допълни, че символът е същият като този на гърба на актрисата Анджелина Джоли.

„На корема си имам татуирани звезди. Те символизират т.нар. пеперуди в стомаха, но вместо пеперуди, аз имам тях“, разказа още красавицата. Валериева е категорична, че не би заменила нито една от татуировките, защото харесва всичко по себе си. Въпреки това плеймейтката разкрива, че ако сега трябваше тепърва да минава под иглата, най-вероятно няма да го направи.

20-1

20-1-220-1-1

 

Максималистката Емануела

Фолк дивата Емануела е друга родна красавица, решила да татуира черти от характера си. „Единственият ми татус е на латински и гласи „Всичко или нищо“. Направих си го преди около три години в Бургас на клубно турне.“ Това разкри изпълнителката на „Не ме заслужаваш“ пред „Зодиак“.

Певицата много отдавна е искала да си направи татуировка и решението й е било внимателно премислено. В момента, в който легнала под иглата, Емануела знаела, че иска да й нарисуват точно тази максима, защото в нея се припознавала най-добре. „Аз съм максималист във всичко, което правя, и тези думи ме описват най-добре“, поясни тя.

Интересният татус се намира на лявата й ръка, от вътрешната страна на китката. „Всичко или нищо е моето мото: или ще постигна всичко, или нищо“, допълва певицата.

20-2

 

Манията на Цветелина Грахич

Вокалистката на „Ку-ку бенд“ Цветелина Грахич гордо демонстрира около 40 татуировки и никога не е криела манията си по мастилото. 24-годишната изпълнителка намира именно изображенията по тялото като най-добрия начин да изрази себе си.

Една от последните придобивки на Грахич предизвика истински фурор в социалните мрежи. Певицата се щракна точно под гърдите, където си е нарисувала образа на египетската богиня Изида, която символизира женското начало.

При изпълнителката от „Ку-ку бенд“ звездите също не липсват. Те явно са любимата фигура за татуиране на певицата, тъй като присъстват почти навсякъде по нейното тяло, твърдят близки от обкръжението й. Освен тези на коленете Цветелина не е издържала и си направила няколко и на един от безименните си пръсти.

20-3 20-3-1

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица