Заловиха двама военни с наркотици

В един и същи ден полицията във Варна залови двама военнослужещи с наркотици.След подаден сигнал и проведена полицейска акция на връх Никулден в центъра на града е закопчан 36-годишен с пагони, като на място е извикана група на Регионална служба "Военна полиция" във Варна.

В него са намерени марихуана и амфетамино производно, а при обиск в дома му са открити и иззети 3 пликчета с кафеникави кристали, 14 пликчета с вещества, реагирали при наркотеста съответно на хероин, марихуана и амфетамино производно. Намерени и иззети са и три везни. Същият ден криминалистите са спипали и още един военнослужещ на 35 години от Варна, докато паркира "Мерцедес".

При претърсването са намерени в него 5 пакетчета с вещество, което при полевия тест се оказало кокаин. В дома на спътницата му е открита пластмасова кутийка, съдържаща таблетки кокаин. Двамата военни са задържани за 24 часа, образувано е досъдебно производство и се извършва разследване под надзора на Военно-окръжна прокуратура Сливен, съобщиха от ОД на МВР във Варна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България