Заловиха млада жена във Вършец, скрила дрога в скъп парфюм

Снимка: Архив

Наркотици, укрити в парфюма на млада жена, са открити при проверка на лек автомобил „Мерцедес” във Вършец, съобщиха от Областната дирекция на МВР- Монтана.

Полицейски автопатрул спрял в четвъртък към 19,10 часа в курортния град "Мерцедес ЦЛК" с монтанска регистрация, управляван от 21-годишната С. И. от Върщец. При започналата проверка жената зад волана отказала да бъде изпробвана с тест за наркотици, както и да направи кръвна проба за алкохол и дрога.

Пазителите на реда съставили акт на шофьорката по Закона за движение по пътищата и иззели книжката, талона й и регистрационните табели на колата. Когато униформените уведомили водачката, че ще направят обиск на „Мерцедеса” и личните вещи на всички в купето, 22 годишната пътничка в автомобила С. С. заявила, че държи в чантата си амфетамини. Младата жена, извадила пред полицаите скъп парфюм, в чиято капачка имало топче с неправилна форма.

Пристигнала на мястото група криминалисти извършила оглед и иззела топчето, което се оказало амфетамини с тегло 1,05 гр. По случая е образувано досъдебно производство. Двете млади жени и друг път са задържани с наркотици и са известни на полицията с присъствието си в нощни заведения в района на Враца и Вършец, казаха осведомени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право