Задържаха и бащата на дознателката от Благоевград, който е шеф на охранителна полиция

След задържането на дознателката в Благоевград , служителите предприеха и обиски в жилището на баща й Георги Кьосев, шеф на охранителната полиция в Благоевград. Той също е отведен за разпит. Кьосев бе изведен от панелния му апартамент след два часа обиск от униформени. Той каза, че сега няма да говори, а по-късно. А на въпрос дали знае за отношенията на щерка му с криминално проявен заяви- Питайте нея!

Служителите на реда нахлуха в полицията в Благоевград и закопчаха дознателката по подозрение, че изнася вътрешна информация към кримиконтингент. Качулати униформени извършиха ареста на Розалина Кьосева на работното и място , която напълно била ошашавена. Тя работи като дознател в Първо управление на благоевградската полиция и е дъщеря на шефа на Охранителна полиция към ОДП-то Георги Кьосев. Дознателката е 28 –годишна и срещу нея са постъпили сигнали преди около 4 месеца за обвързаност с лица от кримиконтингента.

Тя има любовен романс с Владимир Т., известен с прозвището Боклука. В момента криминално проявеният се намира в затвора, излежава присъда за наркотици. Дознателката е посещавала изгората си в затвора и е успяла да му внесе мобилен телефон. Освен това го е захранвала и с информация, известна от работното й място. Владимир е издирван и в Гърция по обвинение за пласиране на фалшиви пари. Той е стар познайник на местната полиция и преди време беше част от обкръжението на бандата на Венци-Мишката.

Кьосева е била следена и наблюдавана преди да се осъществи ареста. От любов да правиш глупости, така коментираха колегите и нейния арест.

Към този момент няма официална информация за зрелищната акция, която разбуни Благоевград и полицията. Тя е осъществена от вътрешна сигурност и благоевградската районна прокуратура.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право