Запалиха офис на фирма и джип във Вършец

Неизвестни апаши запалиха офис на транспортна фирма във Вършец. Часове по-късно пламна и автомобил на криминално проявен мъж от курортния град. Подпалвачите се издирват, съобщиха от полицията в Монтана.

Огънят пламнал пред къщата на Ваня Г. във Вършец през нощта на сряда срещу четвъртък. Подпалвачите домъкнали голяма автомобилна гума пред гараж, използван за офис на  фирма за транспорт и логистика – собственост на Ваня Г., полели я с нефтопродукти и я запалили.

Пламъците изгорили входната врата, плъзнали в помещението и обгорили бюро, две чанти за лаптопи и климатик. Щетите са на значителна стойност, казаха експерти. Бизнесконфликти или отмъщение от недоволни шофьори са сред версиите, по които работи полицията.

В петък към 3.15 часа  на улица във Вършец пламнал и ван „Крайслер Вояджър” – собственост на Димитър С./43г./. Огънят унищожил предната част на колата, двигателят и част от арматурното табло. Димитър С. е криминално проявен, но неосъждан, заявиха криминалисти. Според тях двата пожара в курортния град не са свързани.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право