Запишете децата на лагер в Лъки Кидс Банско!

Нека да си признаем - през училищните ваканции "изпускаме дирите" на децата, особено ако учениците са вече в пубертета. А и на по-малките. На практика през повечето време не сме сигурни какво правят, с кого и къде. Докато сме на работа, се чуваме по телефоните. Казват ни, примерно, че са на кафе. И спестяват малката подробност, че са на кафе... в друг град с приятел тийнейджър, съвсем "пресен" шофьор, запалил колата и тръгнали да търсят разнообразие!

По-малките пък лесно могат да попаднат редица капани, които има в интернет. Вярно, че сега децата съвсем отрано "са в час" с компютрите. Но не можем да очакваме 10-годишните, да речем, да знаят как да търсят само ползите на мрежата и да избягват рисковете. Това, че детето си е вкъщи с лаптопа, не значи, че е в безопасност! Говорим за необходимостта родителите да осигурят забавна, но и смислена, полезна ваканция за децата, като се избегнат различните рискове за подрастващите. Както може да стане, ако ги запишете на международния детски лагер LuckyKids в Банско.

В LuckyKids децата ще бъдат сред лукса, комфорта и сигурността на петзвезден хотел - лагерът е базиран в апартхотел Лъки Банско. Ще имат многобройни развлечения под ръководството на професионални и опитни аниматори, и инструктори. А същевременно видимо ще подобрят владеенето си на английския език. Преподавателският екип в този лагер в Банско е от англоговорящи страни - педагозите са с роден език английския и имат дълъг преподавателски стаж в различни точки по в Европа и света.

LuckyKids е международен лагер с обучение на английски за деца. Той е за участници на възраст от 5 до 14 години, необходимо е да имат от начално до средно ниво на владеене на езика. Това на практика е лагер на английски. Каквото и да се върши там, общуването постоянно е на английски език: не само в езиковата школа с преподавателите, но и през цялото останало време - от сутринта до лягането вечер. Аниматорите, които занимават децата след езиковото училище, което е до обяд, са българи с отлично владеене на английски език. Така децата от България и чужбина са в реална англоезична среда помежду си с преподавателите, с аниматорите. Това прави възприемането по-лесно, по естествен начин и трайно, свързано както с всекидневното общуване, така и с предмети и теми, изучавани в училище.

LuckyKids в Банско е създаден и работи по водещите в света методики на обучение - той е аналог на детските езикови лагери в чужбина. Там учебният материал и цялостната програма са съставени така, че да се допълват взаимно. Наученото в езиковата школа до обяд веднага се прилага на практика в следобедните и вечерни занимания. Целта е да се осигури на децата интересна, занимателна ваканция, което да се съчетае с полезното - подобряване на всички форми на владеене на английския език: разбиране, говор, четене, писане. Методите на преподаване също са съобразени в водещите педагогически практики.

В LuckyKids няма наизустяване на готов поднесен материал. Обучението става чрез стимулиране на интереса на децата да участват активно в процеса. Използват се интересни, провокативни казуси, изпълняват се задачи, проекти, правят се презентации и т.н. Децата са като отбор, който преследва резултат, това ги увлича да участват творчески, давайки максималното от себе си. Разбира се, през цялото време те са насочвани от опитните преподаватели, които са своеобразни "треньори на отборите".

lusky_kids_02 След обучението до обяд следват развлеченията. А те са многобройни - часове по плуване, дискотеки, лов на съкровища, разиграване на театрални сценки, рисуване, караоке и мн.др. През летните месеци има планинско колоездене, конна езда, пейнтбол и т.н. През зимата заниманията в планината са заменени с уроци по ски.

Безопасността също е гарантирана по международните правила - децата никога не са сами - нито в хотела, нито при заниманията в планината. С тях са професионални инструктори с богат опит, добре оборудвано медицинско лице, спазват се всички предпазни мерки.

Накратко - с LuckyKids ще сте спокойни и доволни. Децата ви - също!

Повече за образователната програма можете да прочетете на следните линкове: www.luckykids.bg; https://www.luckykids.bg/presentation/; https://www.luckykids.bg/educational-programme/

 

 

.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм