Заплашената с нож готвачка в детска градина: Добре съм, оставам на работа

"Зад мен стои страхотен персонал. Оставам!" - това заяви нападнатата от маскирани мъже готвачка на детската градина "Иглика" в петричкото село Кърналово. По БТВ Валентина Голчева обясни, че се чувства добре и е твърдо убедена да продължи работата си.

Жената обясни, че около 5:30 сутринта във въросния ден е подготвяла плодове и зеленчуци за обедното меню на децата, когато е чула шум зад себе си. Първоначално помислила, че е човекът, който редовно доставя продукти на градината. Малко след това осъзнава, че зад нея стои маскиран мъж, който държал нож и заявил, че търси пари. След това идва втори маскиран човек. Двамата вземат портфейла на готвачката и побягват.

По време на атаката няма деца в сградата. Валентина твърди, че не разпознава нападателите. След сигнала местни правят обход, но не откриват следи от извършителите.

Директорката на детската градина Ваня Попова заяви, че е крайно необходимо да бъдат поставени наблюдателни камери. По думите й е нужно и съдействието на полицията. Попова настоява и за периодично присъствие на служителите на реда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България