Започва битката за зрителския вот в „Гласът на България“

finalisti

След като всеки от треньорите в музикалното риалити „Гласът на България“ избра своите четирима финалисти, които да пеят на първите живи концерти, се дава старт и на борбата между талантите за зрителския вот. Именно публиката ще определи кои от 16-те четвъртфиналисти да продължат напред към полуфинала.

Гласуването ще е чрез есемес на номер 16700 с името на участника на латиница, като всеки зрител може да подкрепи избраника си с максимум 25 кратки съобщения. Изпълнителите на Иван Лечев, Поли Генова, Камелия и Графа отново ще се изправят едни срещу други, като тримата с най-висок вот от всеки отбор ще продължат към предпоследния етап от състезанието. Така на 20 май четирима от талантите ще отпаднат.

Полуфиналът на музикалното шоу, който ще се излъчи на 27 май, ще бъде и най-сериозното изпитание за тазгодишните таланти от „Гласът на България“.

Тогава ще отпаднат 8 певци и само най-добрите четирима ще излязат да се борят на 3 юни за титлата „глас на България“ и паричната награда от 50 000 лева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл