Затварят улици в Пловдив заради лекоатлетически крос "Свети Георги"

Във връзка с традиционния крос "Свети Георги" по инициатива на националното движение "Спорт за всички - Мама, татко и аз, баба, дядо и внуче" от общинско предприятие "Организация и контрол на транспорта" в Пловдив уведомява жителите и гостите на града под тепетата, че тази събота от 7,30 до 13 часа в район за движение се затварят няколко улици и булеварди в район "Тракия".

Става дума за ул. "Георги Данчов" от кръстовището с ул. "Съединение" до ул. "Вълко Чалъков", булевард "Княз Борис Първи" от кръстовището с бул. "Освобождение" до кръстовището с ул. "Георги Данчов" и ул. "Съединение" от кръстовището с ул. "Георги Данчов" до бул. "Освобождение". В този интервал от време се променя и маршрутът на автобусни линии 44 и 93, както следва:

Линия 44 (ПУ "Паисий Хилендарски" - завод "Устрем"): бул. "Освобождение" - спирка 364, направо по бул. "Освобождение" - спирка 365, наляво по ул. "Бранислав Велешки", надясно по ул. "Съединение" - спирка 79, и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема. В обратна посока: ул. "Бранислав Велешки" - спирка 391, надясно по бул. "Освобождение" - спирки 359, 360, и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Линия 93 (Стъкларски завод - завод "Автоелектроника"): бул. "Освобождение" - спирка 364, направо по бул. "Освобождение" - спирка 365, наляво по бул. "Шипка"-спирка 366, и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема. В обратна посока: бул. "Шипка" - спирка 414, надясно по бул. "Освобождение" - спирки 359, 360, и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България